Mesel & Sønner AS er et byggmesterfirma / totalentreprenør med over 30 års erfaring. Vi er 50 dyktige og engasjerte ansatte. Av disse er det: 3 stk som er byggmestere, 4 stk med teknisk fagskole, 1 stk. Bachelor ingeniør, 35 stk håndverkere med fagbrev, 3 lærlinger samt noen hjelpearbeidere og administrasjon. Mange av våre ansatte har jobbet hos oss i mer enn 10 år, dette gir en stabil og god arbeidsstokk. Vi har spesialisert oss innenfor fagene tre, mur og betong. Vi utfører ofte prosjektene som totalentrepriser og har derfor en rekke dyktige underleverandører på de tekniske fagene.

Vi har en en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg. Samtidig har vi også en rekke rehabiliteringsprosjekter.

De siste årene har vi hatt en rekke oppdrag for Risør, Gjerstad, Tvedestrand, Vegårshei, Froland, Grimstad og Arendal kommune der vi blant annet har bygget barnehager, administrajonsbygg, omsorgsleiligheter, renseanlegg, mm.

Betongavdelingen vår har de siste årene bygget fire fjernvarmeanlegg sammen med RSM. Anleggene består av komplekse betong og stålkonstruksjoner. Siste prosjekt er for Østfold energi i Mysen.

Vi innehar sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2.

Vi legger vår ære i å kunne gi kundene en fast pris uten forbehold og unødige tilleggskostnader.

Old_approvedMesterbrevnemnda